Groensector

MVL Metaal Techniek is al bijna twintig jaar leverancier voor bedrijven in de groensector. Zo ontwikkelen en maken wij metalen maatwerk oplossingen voor boomkwekerijen en plantentelers.

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Door het ontwikkelen van eigen producten spelen we in op de behoefte die er speelt bij de klanten. Voor elke uitdaging gaan wij aan de slag om de juiste oplossing te vinden. Meer weten over wat wij voor jouw bedrijf in de groensector kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak
Groensector

Wat wij doen voor

Groensector

Maatwerk

Maatwerk trappen en hekwerken laten realiseren? MvL Metaal Techniek gaat graag voor je aan de slag. Geef direct je wensen aan ons door.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
De vakmensen van MVL hebben geweldige maatwerk boompallets geleverd!
Boomkwekerij Van der Steen
We hebben een uitstekende samenwerking gehad met MVL Metaal Techniek met een geweldig resultaat.
Familie van Luttikhuizen
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Intern transport in de groensector optimaliseren

Heb je een bedrijf in de groensector zoals een boomkwekerij of hoveniersbedrijf? En wil je het intern transport binnen je bedrijf optimaliseren? Dan kan je bij MVL terecht voor verschillende passende oplossingen. Zo hebben wij zelf spoorvolgende wagens ontworpen en ontwikkeld voor het vervoeren van bomen op de kwekerij.

Daarnaast kun je bij ons stalen pallets laten maken. Deze stalen pallets zijn ideaal voor het klaarzetten van bestellingen en het transporteren van bomen en planten.

 

Kies voor maatwerk

Heb je interesse in onze maatwerk metaaloplossingen voor de groensector? En wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488-740 022 of stuur een bericht naar info@mvlmetaaltechniek.nl. Meer weten over onze projecten? Neem dan contact met ons op of bekijk ze direct online.