Machineverhuur

Veel kwekers maken gebruik van CC platen. De meeste gebruiken deze CC-platen te lang met het effect dat popnagels loslaten. Door een niet volledige, sterke CC-plaat gebeurt het dat producten vallen en beschadigen. Aan het vervangen van producten zijn hoge kosten verbonden. Herken jij dit probleem en wil je dit voorkomen? Lees dan snel verder!

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Schade voorkomen door eenvoudige reparatie

Om schade te voorkomen hebben wij een oplossing bedacht; de CC reparatie tafel, met als doel dat de kweker eenvoudig de CC-platen kan repareren. Het gaat als volgt; de CC-plaat wordt in een maatframe gelegd en met een klemsysteem op luchtdruk vastgezet. Zo heb je altijd de juiste maat, zonder het eerst handmatig te moeten uitmeten. De machine doet het werk, zo kan de kweker ondertussen andere werkzaamheden uitvoeren. Dit levert een hoop tijdsbesparing op.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Werking van de CC-reparatietafel

De op lucht werkende machine is in een boorarm geplaatst, zo boort deze altijd recht ten opzichte van de plaat. Met het klemsysteem, wat de plaat met strips op zijn plek houdt, worden alle popnagels in één keer uitgeboord. De nieuwe popnagels worden in de boorgaten gezet en door de luchtwerkende popnageltang erin getrokken. De popnagels worden opgevangen in het opvanggedeelte aan de popnageltang en kunnen eenvoudig worden verwijderd, zonder dat er een popnagel op de grond terechtkomt.

Met de CC reparatietafel kan er met een grote snelheid zo’n 30 CC-platen per uur worden gerepareerd. Het repareren van de platen is zo een koud kunstje wat ervoor zorgt dat het product van jou als kweker op een stevige CC-plaat wordt getransporteerd.  De reparatietafel werkt volledig op lucht, zo lopen de planten geen gevaar met vocht en schimmels op. Er is enkel een luchtaansluiting nodig om de tafel te kunnen gebruiken.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Tarieven

Heeft de CC-reparatietafel jouw interesse gewekt? Je kan de CC-reparatietafel huren! Mocht je na het huren van de reparatietafel zo enthousiast zijn geworden, kan je de machine ook bij ons bestellen! Daarnaast is het ook mogelijk om de verbruiksartikelen te bestellen. Bekijk hieronder de tarieven en mogelijkheden.

Huurtarieven

Week tarief_____________________________________€ 150.00
Maand tarief____________________________________€ 520.00
 

Transport

Halen/brengen __________________________________€ 75.00
Buiten een straal van 20 km rond MVL / km______€ 0.50

Verbruiksartikelen

Popnagels / doosje á 250 st_____________________€ 27.50
Boortjes 5 mm / st_______________________________€ 2.50
Gebruikte olie t.b.v. boormachine / 0.5 liter______€ 14.50

Nooit meer beschadigde planten door omvallen? Dan is deze geautomatiseerde reparatietafel een verrijking voor jouw boomkwekerij. Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden!

Neem voor verdere tarieven contact op met onze werkvoorbereiding, welke te bereiken is op telefoonnummer: 0488 - 740 022.