Hekwerken

Bent u op zoek naar een hekwerk/afrastering rondom uw bedrijfspand of woning? Bij MVL Metaal Techniek BV werken onze vakmannen met jarenlange ervaring graag aan een hekwerk wat past bij uw ideëen en wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Hekwerk op maat

Een hekwerk van metaal kent vele voordelen. Zo draagt het bij aan uw privacy terwijl u het zicht behoudt, vormt het een beveiliging en dient het tegelijkertijd voor een luxueuze uitstraling van uw kantoor, woning of bedrijf. Het hekwerk is zeer stevig en van goede kwaliteit en is geheel onderhoudsvrij.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Gesprek op locatie

Wanneer u een hekwerk op maat wenst, gaat onze adviseur eerst bij u langs op locatie voor een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken wij uw ideëen en wensen en meten wij het ter plekke in. Vervolgens maken wij een ontwerp op maat, waarna wij na akkoord starten met de productie. Wanneer het hekwerk gereed is, plaatsen wij deze zelf op locatie.

Trappen/hekwerken

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl