Demtec machines

Als voorloper van de machineindustrie biedt Demtec verschillende innovatieve tuinbouwoplossingen. De demtec machines zijn geoptimaliseerd door tijd en middelen te besparen, waardoor de productiviteit op een duurzame manier aanzienlijk verhoogd wordt. Of je nu een kleine kwekerij hebt of een grootschalige kas, Demtec machines voldoen aan jouw specifieke behoeften. Lees hieronder meer over de functie van demtec machines en de diverse soorten demtec machines.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Trayvullers | Demtec Machine

Trayvullers zijn geavanceerde machines die speciaal zijn ontworpen om trays snel, nauwkeurig en efficiënt te vullen. Deze trayvuller wordt voornamelijk gebruikt in de kwekerijsector, zoals bij jonge plantenproductie en tuinbouwbedrijven.

Voordelen van gebruik trayvullers

Een van de belangrijkste voordelen van een trayvuller is de tijdsbesparing die ze bieden. Deze machines werken snel en efficiënt, waardoor de productiviteit en de doorvoercapaciteit van de kwekerij worden verhoogd. Door gebruik te maken van een trayvuller kunnen kwekerijen de inzet van personeel verminderen en de fysieke belasting verminderen. Zo kan het personeel ondertussen andere efficiënte werkzaamheden verrichten en tegelijk kosten besparen. Bovendien kan het gebruik van demtec trayvullers leiden tot een vermindering van verspilling. Dankzij de nauwkeurigheid van het vulproces worden trays gelijkmatig gevuld, wat het risico op verspilling minimaliseert.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bufferbanden

Een buffertafel wordt toegepast om grote aantallen van planten of producten te verzamelen en er vervolgens voor te zorgen dat het afvoerproces snel verloopt.

Voordelen van een buffertafel

Het gebruik van een buffertafel kent veel voordelen. Ten eerste zorgt het voor verminderen van drukte in het productiegebied. Door een buffertafel in te zetten kunnen medewerkers zich concentreren op andere taken zonder de hele tijd op de planten te hoeven letten. Dit levert zo een hoop tijdsbesparing op. Bovendien bevordert een buffertafel dat de doorvoertijd wordt verkort en de productiviteit word verhoogd.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Verschillende soorten demtec machines

Demtec machines staan bekend om de grote kwaliteit en behendigheid. Het bespaart

Trayvullers

Demtec trayvullers zijn geavanceerde machines die speciaal zijn ontworpen om

Buffertafels

Een buffertafel is een onmisbare hulpmiddel in het logistieke proces van een kwekerij. Ze bieden verplaatsingsmogelijkheden voor planten of bloemen en verminderen stilstand en het risico op beschadiging. Door te investeren in deze apparatuur kunnen kwekerijen hun efficiëntie verbeteren en een vlotte doorstroming van producten garanderen.