Balustrades

Met een balustrade op maat creëer je een veilige afscherming en tegelijkertijd een strakke en industriële look in uw woning of pand. Wilt u een balustrade op maat laat maken? Dit is in alle variaties mogelijk, denk aan een balustrade met spijlen of een stalen frame met glas. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Veilig en stijlvol

Bij een trap heb je vrijwel altijd een balustrade nodig, wat zorgt voor een veilige afscherming. Tegelijkertijd zorgt een balustrade voor een stijlvolle afwerking, zo ook stalen balustrades. Het creëert een strakke, maar ook industriële look wat een echte eyecatcher in je interieur vormt. Het staalwerk vergt nauwelijks onderhoud, waardoor staal een goede keuze is.

Dakbescherming

Balustrades kunnen ook als dakbescherming worden ingezet. De balustrades dienen als valwering en vangen niet veel wind.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Stalen balustrades met glas

Een stalen balustrade met glas vormt een prachtige toevoeging aan je woning of pand. Het geeft een ruimtelijk gevoel, omdat het gedeelte waar het in staat Wij monteren het glas in een stalen frame, zodat er een stevige en veilige constructie geplaatst word. Het glas wat wij plaatsen is veiligheidsglas, dit zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om het glas te breken. Dit zorgt daarom voor een veilige en stijlvolle balustrade.

Trappen/hekwerken

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Balustrade op maat

Wij maken de balustrade op maat. Eerst komen wij langs om het in te meten en bespreken wij uw wensen. Op basis van deze wensen maken wij een ontwerp op maat, waarna onze specialisten na akkoord aan de slag gaan met de productie.

Er zijn oneindig veel variaties mogelijk! Ben je benieuwd naar welke variaties dat zijn of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op door middel van een belletje naar 0488 - 740 022 of mail naar info@mvlmetaaltechniek.nl.