Boomaccessoires

Op zoek naar boomaccessoires ten behoeve van de gewenste vormgroei van een boom? Dan kun je terecht bij MVL Metaal Techniek. Wij bieden verschillende oplossingen aan in de vorm van boomaccessoires die helpen bij het verkrijgen van de gewenste boomvorm. Denk bijvoorbeeld aan daksteunen en boomvormen. Lees op de pagina meer over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en laat je maatwerk boomaccessoires ontwikkelen en maken bij MVL Metaal Techniek.  

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Maatwerk boomaccessoires

Op het gebied van boomaccessoires biedt MVL Metaal Techniek verschillende maatwerk oplossingen. Zo kun je bij ons terecht voor daksteunen en boomvormen. We vertellen je meer over deze hulpmiddelen voor de boomkwekerijsector.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Daksteunen

Daksteunen zijn ijzeren gekruiste buisjes bovenop elkaar. Hiermee zorg je ervoor dat de takken van de boom de eerste jaren horizontaal geleid kunnen worden. Op deze manier groeien ze in de juiste richting en ontstaat er een mooi vol dak. Met behulp van bamboe stokken (Tonkin) kan er eenvoudig een dakboom gevormd worden. De daksteunen zijn beschikbaar in een model met 2 buisjes, 3 buisjes en 4 buisjes. Verder zijn ze meestal zwart van kleur.

Boomvormen

Boomvormen zijn ijzeren frames in verschillende vormen (kubussen, cilinders) en maten. Deze frames worden aan een boom bevestigd en zorgen ervoor dat hij in de juiste vorm groeit.  

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Contact opnemen

Wil je ook boomaccessoires laten ontwikkelen en maken voor je boomkwekerij? En heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met MVL Metaal Techniek. Benader ons via telefoonnummer 0488-740 022 of stuur een bericht naar info@mvlmetaaltechniek.nl. Wij maken dan graag een afspraak met je om jouw wensen te bespreken.