Over ons

De specialist in metaal techniek

Over ons

MVL Metaal Techniek is al bijna twintig jaar dé leverancier van maatwerk metaaloplossingen. Denk bijvoorbeeld aan spoorvolgende wagens, stalen pallets en boomaccessoires, maar ook machinebouw, constructiewerk, trappen en hekken behoren tot de mogelijkheden.

Maak kennis met MVL Metaal Techniek

MVL is een jong en dynamisch bedrijf. Wij vinden het geweldig om elke dag weer bezig te zijn met zelfontwikkelde producten, constructie projecten of juist maatwerk oplossingen. We werken met een jong en hecht team en voeren onze werkzaamheden uit in onze werkplaats of op locatie.  

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Deze opgedane kennis en ervaring passen wij toe gedurende het gehele ontwikkelings- en productieproces. Door het ontwikkelen van eigen producten spelen we in op de behoefte die er speelt bij de klanten. Voor elke uitdaging gaan wij aan de slag om de juiste oplossing te vinden.

Passende oplossingen voor de boomkwekerij

MVL Metaal Techniek biedt een breed aanbod met passende oplossingen voor de boomkwekerij. Zo kun je bij ons terecht voor zowel oplossingen voor je planten- of boomkwekerij. Wij zetten u wensen om in de realisatie van een product. Op deze manier kunnen we een product ontwikkelen dat volledig aan jouw eisen voldoet.

Naast bedrijven in de groensector zijn er ook veel bouwbedrijven en meubelmakers die bij ons aankloppen voor maatwerk metaaloplossingen. Verder bieden we onze diensten en producten aan zowel bedrijven als particulieren.

Kies voor maatwerk

Heb je interesse in onze maatwerk oplossingen? En ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Over ons

De gezichten achter MVL metaal techniek

De specialist
in metaal techniek

Waarom samenwerken met MVL Metaal Techniek?
Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Jarenlange ervaring
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl