Trappen

Bent u op zoek naar een trap in uw woning of bedrijfspand? Een trap zorgt voor een strakke en luxe uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een rechte trap, een wenteltrap of een uniek ontwerp op maat, bij MVL Metaal Techniek BV staan wij paraat om uw wensen om te zetten in een prachtig eindresultaat. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende soorten trappen die wij kunnen realiseren of neem contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Houten trappen

Op zoek naar een unieke combinatie van stijl en duurzaamheid voor uw bedrijfspand of woning? Met onze expertise in metaalbewerking bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor het ondersteunende framewerk van de houten trap.

Houten trap met staal

Een houten trap met stalen accenten is erg populair en laten zich prima combineren in een trap. Door de combinatie van klassieke materialen met moderne elementen creëer je een tijdloos ontwerp dat de aandacht in een interieur trekt. Denk bijvoorbeeld aan een houten trap in een stalen frame. Bij MVL Metaal Techniek gebruiken wij de juiste materialen, zoals staal van hoge kwaliteit en hoogwaardige houten traptreden.

Stalen trappen

Een stalen trap is zeer sterk en duurzaam. Wij maken allerlei soorten trappen op maat, in de meeste gevallen wordt een stalen trap in combinatie met houten treden gemaakt. Dit vormt een luxe combinatie, wat voor een echte eyecatcher zorgt. Of het nu gaat om een wenteltrap of een trap met een kwartslag, alle vormen, soorten en maten zijn mogelijk.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verzinkte trappen

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze verzinkte trappen. Onze verzinkte trappen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie, slijtage en andere schadelijke elementen. Dit betekent dat onze trappen geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor ze een veelzijdige en praktische keuze zijn voor verschillende omgevingen.

Bij MVL Metaal Techniek bieden we op maat gemaakte verzinkte trappen die volledig kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige rechte trap of een complexere wenteltrap, onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw verzinkte trap.

RVS trappen

RVS (Roestvrij Staal) trappen zijn de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Onze trappen zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en langdurig gebruik, voor zowel binnen als buiten. Dit maakt ze onder andere geschikt voor industriële toepassingen en worden ze vaak gezien bij bedrijven en openbare ruimtes.

Of je nu op zoek bent naar een rechte trap, een wenteltrap of een trap met specifieke afmetingen en details, ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

Trappen/hekwerken

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Ontdek onze maatwerk trappen bij MVL Metaal Techniek

Bij MVL Metaal Techniek zijn we jouw toonaangevende partner voor hoogwaardige trappen op maat. Of je nu op zoek bent naar stalen trappen, verzinkte trappen, RVS trappen of een unieke trapontwerp naar wens, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw visie werkelijkheid te maken.

Stalen trappen

Wanneer u een stalen trap wenst, komen wij persoonlijk langs op locatie. Zo meten wij zelf de trappen in om vervolgens een helder ontwerp op maat met uw wensen als uitgangspunt te maken. Na het akkoord op het ontwerp gaan onze vakmannen direct aan de slag om de trap te realiseren.

Verzinkte trappen voor langdurige bescherming

Met onze verzinkte trappen ben je verzekerd van langdurige bescherming tegen roest en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor industriële toepassingen voor zowel binnen als buiten. Een verzinkte trap is in een eenvoudige rechte trap te verkrijgen of in een complexere wenteltrap. Alle ideeën en wensen kunnen door onze vakmannen worden gerealiseerd.

RVS trappen

Op zoek naar een trap die een robuuste uitstraling heeft en tegelijk onderhoudsvriendelijk is? Onze RVS trappen zijn de perfecte keuze. Met hun strakke en moderne uitstraling zijn zij een toevoeging aan elke omgeving, terwijl ze tegelijkertijd bestendig zijn tegen langdurig gebruik.

Neem contact met ons op

Bij MVL Metaal Techniek geloven we in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Of je nu een standaardtrap wilt aanpassen of een volledig uniek trapontwerp wilt realiseren, ons ervaren team staat klaar om jouw droomtrap werkelijkheid te maken.

Kies voor kwaliteit, vakmanschap en maatwerk met MVL Metaal Techniek. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van de perfecte trapoplossing voor jouw project.