Trappen

Bent u op zoek naar een trap in uw woning of bedrijfspand? Een trap zorgt voor een strakke en luxe uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een rechte trap, een wenteltrap of een uniek ontwerp op maat, bij MVL Metaal Techniek BV staan wij paraat om uw wensen om te zetten in een prachtig eindresultaat. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende soorten trappen die wij kunnen realiseren of neem contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Stalen trappen

Een stalen trap is zeer sterk en duurzaam. Wij maken allerlei soorten trappen op maat, in de meeste gevallen wordt een stalen trap in combinatie met houten treden gemaakt. Dit vormt een luxe combinatie, wat voor een echte eyecatcher zorgt. Of het nu gaat om een wenteltrap of een trap met een kwartslag, alle vormen, soorten en maten zijn mogelijk.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Houten trappen

Op zoek naar een unieke combinatie van stijl en duurzaamheid voor uw bedrijfspand of woning? Met onze expertise in metaalbewerking bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor het ondersteunende framewerk van de houten trap.

Houten trap met staal

Een houten trap met stalen accenten is erg populair en laten zich prima combineren in een trap. Door de combinatie van klassieke materialen met moderne elementen creëer je een tijdloos ontwerp dat de aandacht in een interieur trekt. Denk bijvoorbeeld aan een houten trap in een stalen frame. Bij MVL Metaal Techniek gebruiken wij de juiste materialen, zoals staal van hoge kwaliteit en hoogwaardige houten traptreden.

Trappen/hekwerken

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Ontwerp op maat

Wanneer u een stalen trap wenst, komen wij persoonlijk langs op locatie. Zo meten wij zelf de trappen in om vervolgens een helder ontwerp op maat met uw wensen als uitgangspunt te maken. Na het akkoord op het ontwerp gaan onze vakmannen direct aan de slag om de trap te realiseren.