Stalen pallets

Stalen pallets laten ontwikkelen voor je bedrijf? Dan kun je terecht bij MVL Metaal Techniek. Deze sterke stalen pallets zijn speciaal ontwikkeld voor boomkwekerijen. Ze worden ingezet voor onder andere het transporteren van bomen en planten en het klaarzetten van bestellingen.

De stalen pallets kunnen volledig op maat worden gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat ze helemaal voldoen aan jouw wensen en eisen. Heb je behoefte aan meer informatie over de toepassing en ontwikkeling van onze stalen pallets? Lees dan verder.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Toepassing en ontwikkeling van de stalen pallets

De stalen pallets die MvL Metaal Techniek ontwikkelt,worden ingezet tijdens het intern transport op onder andere boomkwekerijen. Zezijn ideaal voor het klaarzetten van bestellingen en het transporteren vanbomen/planten naar een andere locatie op eigen terrein.

Bij de ontwikkeling van deze stalen pallets is de juistemaatvoering heel belangrijk. Door openingen toe te voegen kunnen de pallets gemakkelijkdoor een shovel of heftruck worden opgetild. De vorken van een shovel ofheftruck passen precies in deze openingen. De pallets zijn bij MvL verkrijgbaarin verschillende uitvoeringen.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 745 473
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Neem contact op

Wil je ook gebruik maken van onze stalen pallets? En wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-745473 of stuur een bericht naar info@mvlmetaaltechniek.nl. Wij gaan dan graag voor je aan de slag.