Intern transport

Spoorvolgende wagens zijn dé oplossing voor intern transport op iedere boomkwekerij. De wagens zijn bijvoorbeeld zeer handig in gebruik met het pakken van bestellingen of het vullen van het containerveld. Daarnaast zijn ze uitermate ergonomisch door de lage laadvloer. Je hoeft zo de bomen minder hoog op te tillen, waardoor gebruikers minder snel last krijgen van hun rug. Er zijn inmiddels al vele boomkwekers in onze regio die van onze bomenwagens gebruik maken.

Realiseert vakwerk op maat
Klantgericht
Afspraak = afspraak

Ontwikkeling van spoorvolgende wagens

De wagens zijn door het team van MVL Metaal Techniek zelf ontworpen en ontwikkeld. Onze engineer heeft deze tot in detail uitgewerkt voordat de productie van start ging. Er zijn bij ons verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de boomwagens, maar in veel gevallen betreft het een maatwerk opdracht. Elke klant heeft namelijk een andere specifieke wens.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Metaal techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onderhoud van boomwagens

Niet alleen voor de ontwikkeling en productie van spoorvolgende boomwagens kun je terecht bij MVL Metaal Techniek. Nadat je de spoorvolgende wagens in gebruik hebt genomen, kun je namelijk ook bij ons aankloppen voor het onderhoud. Tijdens het onderhoud wordt alles nagekeken en eventueel onderdelen vervangen. Op deze manier zorgen wij ervoor alles weer optimaal draait voor het nieuwe seizoen.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 022
Of mail naar:
info@mvlmetaaltechniek.nl

Neem contact op

Heb je interesse in onze spoorvolgende wagens? En wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Of heb je behoefte aan meer informatie over het onderhoud dat wij uitvoeren aan de wagens? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 022 of stuur een bericht naar info@mvlmetaaltechniek.nl.